RAKENTAJAPALVELUT

 

VASTAAVA MESTARI

Kaikki rakennushankkeet joihin vaaditaan rakennuslupa, vaativat myös vastaavan työnjohtajan eli vastaavan mestarin. Olen toiminut vastaavana mestarina 25 vuotta kaikenkokoisissa ja -oloisissa kohteissa lukuisissa kunnissa. Otan valvontatöitä vastaan Lahden ja Hollolan ympäristökunnissa. 

PÄÄSUUNNITTELIJA

Pääsuunnittelija vaaditaan myös lähes jokaiseen rakennusluvalla rakennettavaan kohteeseen. Yleensä vastaava mestari ja pääsuunnittelija on sama henkilö pienrakennuskohteissa.

Olen toiminut vastaavana työnjohtajana ja pääsuunnittelijana ainakin seuraavissa kunnissa: Asikkala, Askola, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Hämeenlinna, Hyvinkää, Iitti, Jaala, Janakkala, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Nastola, Nurmijärvi, Orimattila, Pornainen, Pukkila, Riihimäki, Mikkeli, Sipoo, Sysmä...

HUOM! En ota töitä pääkaupunkiseudun kunnista ( Espoo, Helsinki, Kauniainen,Kerava, Vantaa )

TARJOUSTEN VERTAILU

Asiantuntija-apua voidaan tarvita jo hyvin alkuvaiheessa rakennusprojektia esim. talopakettien tarjouspyynnön tekemisessä ja saatujen tarjousten vertailussa. Ota ammattilainen apuun mahdollisimman aikaisin sillä silloin tehdään isoimmat päätökset ja rahaa sitoutuu eniten ( esim. talopaketin hinta voi olla 35-50% kokonaisbudjetista ) eli silloin tekemällä oikeita päätöksiä voi myös säästää eniten.

MUU KONSULTOINTI

Tavallisen rakentajan ei yksinkertaisesti kannata opiskella koko alaa yhden talon rakentamisen takia, vaan apua kannattaa pyytää pienissäkin asioissa. Minulla on valmiit kontaktit eri alojen ammattimiehiin ja rakennusliiketilit kaikissa alueen rakennuskaupoissa, jotka ovat luonnollisesti asiakkaani käytössä.

HYVÄ VASTAAVA MESTARI SÄÄSTÄÄ PALKKANSA RAKENTAJALLE